vrijdag 26 juli 2013

Comtac II headset Z041

Comtac II headset Z041

Communicatie is net als in elke andere gezamelijke strijd een van de bepalende factoren onderweg naar de winst van een duel. Deze Comtact II Headset Z041 draagt daar zeker aan bij. Met een slanker ontwerp dan ComTac I is deze headset prettiger en handiger om te dragen. Deze headset biedt een hoge kwaliteit eersteklas communicatie om samen met uw teamgenoten ten strijd te trekken. De ComTac is een actieve-volume gehoorbeschermer die met behulp van twee microfoons aan boord al het omgevingsgeluid weet op te pakken zodat u in CQB of face-toface communicatie niets hoeft te missen van alles wat er om u heen gebeurt. De speakers versterken het omgevingsgeluid in prima stereo kwaliteit, zodat u ook precies weet uit welke richting geluid van om u heen vandaan komt. En om uw oren optimaal te beschermen worden extreme geluiden als knallende Pyro's in uw omgeving gefilterd, optimale beveiliging dus voor uw gehoor

Deze Comtact herhoogt het samenspel en de organisatie van u en uw teamgenoten door solidair op te kunnen trekken of anders tactisch een aanval te plaatsen zonder dat u visueel contact heeft met uw teamgenoten.



Deze headset maakt het mogelijk om een zeer laag stroomverbruik combineren met hoge prestaties.

 De Comtac II brengt met zijn design een uiterst hoog draagcomfort. Niet voor niets wordt het design toegepast in militaire standaarden en op grote schaal gebruikt door de NAVO en andere militaire speciale forces.

De Comtac werkt op 2x AAA batterij

Ztac's Combat Functie:
-Uitstekende geluidskwaliteit met een perfecte locatie gehoor. Omgevingsgeluid kan tot 4x versterkt worden waarmee u zelfs de stilste indringer niet meer kunt missen
-Speciale mater van foamin cousions in elke oorschelp zorgen voor een uitstekende reproductie van omgevingsgeluiden die je duidelijk kunt horen radio.
-Ruisonderdrukking score van 18 db, hiermee kunt u met gemak communiceren met uw team, zelfs wanneer anderen schieten.

Specificatie:
Frequentiebereik :150-500Hz
Sprekers: 32 ohm
Gewicht: 265g
Fabrikant: Z TACTICAL

Opmerking: PUSH-TO-TALK (PTT) knop en bijbehorende kabel & stekker vereist, apart verkrijgbaar in onze winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten