zondag 15 september 2013

Soft Shell Jacket by 101 INC.

Vandaag hebben wij alle weerselementen op het nieuwe Shoft Shell Jack van 101 INC losgelaten. Een uitstekende dag hiervoor met regen, wind, zonneschijn tot aan zandstormen op het strand aan toe.

Een dag waarmee het Jack dan ook aan alle kanten zijn bestaansrecht aan ons heeft kunnen vereeuwigen, want zijn mannetje gestaan vandaag, dat heeft hij!

Met zijn drie lagen heeft de buitenste laag ons prima windvrij maar ook helemaal droog weten te houden. Geen windvlaag of druppel is tot onder het Jack doorgedrongen waarmee dit jack de dag van vandaag werkelijk tot op een zeer behaaglijk niveau heeft weten te houden.




Tegelijkertijd hebben wij het jack met enige inspanning belaagd en ondervonden hoe de middelste laag prima in staat blijkt te zijn om overtollige warmte van de drager af te voeren, niet te warm, niet te koud maar precies goed! ...



En dit alles in een lichtgewicht jack wat zich werkelijk als een tweede huid om ons heen heeft bewegen. Geen last van overtolligheid aan gewicht, warmte, opgezogen regen of wat dan ook. Een jas als een tweede huid.


De geintegreerde capuchon deed ook prima mee aan al deze kwaliteiten, wind en waterdicht. Tel daarbij nog op de verstelbare arm-stukken, de ventilatieritsen, de telefoondoorvoer vanaf de mouw, de speciaal gevormde ritsen en het strakke ontwerp op zichzelf, en deze jas is voor ons een absolute topper! 




U zult ons de komende herfst niet meer zonder dit jack treffen!

101 INC Soft Shell Jack; een ware winnaar!

http://www.airsoft-online.nl/nl/101-inc-soft-shell-jack-tactical.html#.UjSrkbUa9-R

Geen opmerkingen:

Een reactie posten