woensdag 15 januari 2014

Reddot M2 OS5020

Reddot M2 OS5020

Deze stijlvolle M2 Airsoft Red Dot zal op menig replica zeker niet misstaan. En dat is dan nog maar het begin van dit prachtige apparaat, want naast zijn uiterlijk heeft deze Red Dot natuurlijk nog veel meer te bieden aan u en uw replica.
Deze Reddot bevat 5 verschillende niveaus binnen het bekende Dot Brightness Control. Met een simpele draai kunt u de lichtsterkte van de reddot in een handomdraai wijzigen. Misschien juist wel dit technische vernuft maakt dat deze reddot uitermate geschikt is om ingezet te worden in zowel het heldere daglicht tot wel in de donkerste ruimten aan toe. Deze reddot zal uw fire-rating onder alle omstandigheden met gemak kunnen verhogen tot een bijna professioneel niveau.
Deze reddot geeft een weergave van 1:1, oftwel de reddot vergroot de waarheid niet. Dit maakt deze dot uitermate geschikt voor de korte en middellange afstanden. Binnen CQB zal deze reddot dan ook eigenlijk het meeste tot zijn recht kunnen komen.


De reddot is opgebouwd in een  zogenaamde Full Metal Casting Scope-behuizing. Hiermee is de reddot goed beschermt tegen mogelijke klappen of stoten die u in uw strijd tegen zou kunnen komen. De coating, in zwart of in TAN, zorgt voor een verdere bescherming en ook afwerking van deze mooi dot.
De reddot is middels een l-vormige verbinding geplaatst op een Quick Release System waarmee u de dot met het simpelste gemak in enkele ogenblikken kunt plaatsen of verwijderen op elke 20 mm wever Rail.

En voor wanneer de strijd beslecht is, bevat de reddot tot slot dan nog handige geintegreerde rubberen afdekdoppen die het glas van uw dot beschermen tegen vocht, vuil of andere beschadigingen.

Onze Airsoft Webshop vind u hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten