zaterdag 17 augustus 2013

D.A.I.S




D.A.I.S Demo Airsoft Intervention Squad



Demo Airsoft Intervention Squad (D.A.I.S.) is opgericht na de regulering van de airsoft sport in Nederland. Het squad is opgericht met als kenmerk hun moderne en tactische looks, equipment en tactics. Een mengelmoes van SWAT, SRU, BBE, SAS, Navy Seals en andere speciale units maakt D.A.I.S tot een veelzijdige squad waar iedereen zich thuis kan voelen. Met verschillende units door Nederland en Belgiƫ zijn deze mannen en vrouwen extra snel inzetbaar voor allerlei verschillende soorten airsoft interventie.


Met het gedeelde enthousiasme tussen de leden van D.A.I.S en die van  Airsoft-Online.nl  over alles wat met Airsoft te maken heeft zit het dan ook meer dan goed. Vandaar dat we elkaar op allerlei gebieden  ondersteunen in de strijd, het plezier en de promotie van en rondom de Airsoft-sport.
D.A.I.S en Airsoft-Online.nl vormen daarmee samen een waar fundament om de Airsoft-sport naar een mooi en waardig level te tillen door o.a. Promotie, het geven van Demonstraties, en natuurlijk het leveren van gear en benodigheden. Omdat wij samen geloven in een hele mooie toekomst van Airsoft.

D.A.I.S is natuurlijk via internet terug te vinden, bezoekt u D.A.I.S via:

website     http://d-ais.nl/
Facebook   DemoAirsoftInterventionSquad


Zie ook de D.A.I.S pagina via onze Airsoft Winkel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten