zaterdag 24 augustus 2013

Mechanix Wear


Mechanix Wear

Airsoft Online goes Mechanix. Mechanix Wear staat voor een zeer goede kwaliteit handschoenen en behoort dan ook tot de officiele wear van vele high-professionals die overal rond de wereld belangrijke en zware taken uitvoeren in de beveiliging en security van mens en materieel. Taken waarbij geen concessies gedaan kan en mag worden aan de kwaliteit van de wear en gear, maar waarbij toch het nodige comfort behouden moet blijven om de taken onder de meest extreme omstandigheden tot een succes te kunnen volbrengen. 

Mechanix Wear heeft met zijn diverse lijnen aan handschoen-artikelen zo een geweldig assortiment om elke professional, maar zeker ook elke professionele speler of sporter die net dat beetje meer van zijn gear verwacht, te kunnen bieden aan wat er op Gloves gear nodig is. En wij bij Airsoft-Online.nl brengen per heden die lijnen. Omdat wij denken en vinden dat elke zelfrespecterende en professionele Airsofter best het beste voor zichzelf mag verwachten.

Bekijk daarom nu op onze webwinkel Airsoft-Online.nl het aanbod uit voornamelijke de tactische range van Mechanix Wear. Er zitten ongetwijfeld de juiste handschoenen bij voor uw eigen duty!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten