dinsdag 14 mei 2013

Aanrader; Mooie Headset van Sordin

Sordin headset

Misschien wel de aanrader van Airsoft-online.nl op het gebied van communicatie, deze Sordin Headset.

Met deze exclusieve mooi uitgevoerde Sordin Headset gaat u pas echt begrijpen hoe makkelijk en doeltreffend communicatie met uw teamleden kan zijn. Deze Sordin headset is met grote precisie en naar de wensen van de gebruikers zo ver ontwikkeld dat uw headset niet langer een last op het battlefield zal zijn, maar een absoluut een tool met  toegevoerde waarde.

Door handig gebruik te maken van dB-filters ben u in staat om alles wat er in uw nabije omgeving om u heen gebeurt toch prima te kunnen horen, terwijl u tegelijkertijd prima in staat bent om direct contact met uw strijders om u heen te kunnen voeren.

Deze headset weet prima om te gaan met te harde geluiden uit replica's of ontploffende pyro's in uw omgeving, zonder dat u toe hoeft te leggen op mondelinge en nabije contacten die soms zo belangrijk kunnen zijn om tot een overwinning te komen. Ook bent u prima in staat om met behulp van een Pust-to-Talk button en een aangesloten portofoon contacten te leggen met uw medestrijders over het hele veld door middel van zend-communicatie.

De Sordin Headset wordt geleverd met volumeknoppen, een buigbare microfoon, een handige verstelbare hoofdgordel en is om deze headset helemaal af te maken van een mooi woodland camouflageprintje.

Een van de betere toepassingen van een headset als deze, is dat u hem tijdens de strijd gemakkelijk van uw hoofd af om uw nek kunt laten glijden voor op momenten dat u uw portofoonverkeer niet direct beschikbaar hoeft te hebben. Door handige draaibare geluidsschelpen zult u met deze headset om uw nek toch in staat zijn om uw oproepen te ontvangen en ook te kunnen beantwoorden waar nodig is.

Deze headset wordt geleverd exclusief Pust-to-Talk buttons of portofoon.
Bekijkt u deze mooie headset in onze webshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten