vrijdag 10 mei 2013

Klantenservice Airsoft-Online.nl

Klantenservice http://www.airsoft-online.nl

Bij Airsoft-Online.nl zijn we u graag ter dienst. Hiertoe hebben wij een professionele klantenservice ingericht. Om u alvast op weg te helpen hebben wij de meest gestelde vragen alsvast voor u opgesteld. U leest ze hier;


Klantenservice
1 Over Airsoft-Online.nl
1.1 Heeft Airsoft-Online.nl ook een fysieke winkel?
Airsoft-Online.nl heeft geen fysieke winkel. Wij zijn tot op heden alleen een webwinkel en hebben hiermee geen beschikking over een showroom of een ander toegangkelijk pand waar u de producten kunt zien.

Toch kunnen wij naar gelang uw wens altijd een afspraak maken om producten te laten zien en/of passen. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@airsoft-online.nl en dan nemen wij hier met u contact over op.
1.2 Kan Airsoft-Online.nl ook Airsoft replica's leveren?
De verkoop van Airsoft replica's is per 15 januari 2013 gereguleerd onder de wet Wapens en Munitie. Hierin wordt beschreven dat iedereen die Airsoft replica's wil verkopen in het bezit moet zijn van een erkenning hiervoor.

Op dit moment beschikt Airsoft-Online.nl nog niet over een erkenning, en kunnen wij u derhalve geen replica's leveren.
2 Producten
2.1 Zijn de producten die Airsoft-Online levert ook geschikt voor de jacht- en schietsport?


De meeste producten die u in onze webshop aantreft zijn in hoofdzaak bedoelt voor Airsoftsport. Zeker wanneer het onderdelen voor op de Airsoft-replica's zelf betreft als bijvoorbeeld scopes, red-dots etc, kan met enige zekerheid gesteld worden, dat deze niet voor echte wapens geschikt zullen zijn.

Mocht u toch meer informatie willen of een specifiek product geschikt is voor andere sporten als Airsoft, neemt u dan gerust contact met ons op via info@airsoft-online.nl

2.2 Ik zoek een product wat niet op de webshop staat, kunt u hier misschien toch aan komen?


Airsoft-Online.nl heeft de beschikking over een groot netwerk aan leveranciers voornamelijk gepositioneerd in Europa. Het aanbod van deze leveranciers is veel groter dan het aantal producten dat u bij ons in de webshop aantreft. Vraagt u daarom altijd na of wij u het gezochte product kunnen leveren. Wij kunnen u binnen korte tijd voorzien van informatie of het product te leveren valt, hoe snel het product te leveren valt en uiteraard tegen welke consumentenprijs het product te leveren valt.
3 Levertijden
3.1 Ik zie dat Airsoft-Online.nl verschillende levertijden aanbiedt bij de producten, waarom is dat?


De levertijden van artikelen zijn gebaseerd op de vraag of zij bij ons in voorraad zijn, of dat wij ze voor u bestellen bij de verschillende groothandels waar wij ons aanbod van betrekken. Wij proberen de 'populaire' producten zoveel als mogelijk op eigen voorraad te houden zodat wij ze zo snel mogelijk aan u kunnen leveren.

Voor de producten waar minder vraag naar is leveren wij u vanuit ons betrouwbare netwerk van distributeurs en leveranciers. Hiermee besparen wij de kosten op opslagruimte voor de eigen voorraad waarmee wij ook de kosten van de winkel zo laag mogelijk proberen te houden. Op deze manier doen wij ons best om u als klant zo scherp mogelijk onze artikelen te kunnen aanbieden.

3.2 Het product waar ik interesse in heb, heeft een andere levertijd als dat ik eerder had gezien, hoe kan dat?


Het kan zijn dat wij op basis van de toe- of misschien juist afnemende populariteit van een product besluiten om deze uit de eigen voorraad te halen danwel juist toe te voegen. Hiermee kunnen dan ook de levertijden per product op bepaalde momenten anders zijn als dat u ze eerder bij ons in de webshop had gezien.

Wij doen ons best om zoveel mogelijk de trends te volgen en u als klant op de meest snelle manier te kunnen voorzien van leveringen. Een van de manieren hierbij is om het assortiment zoveel mogelijk mee te laten bewegen naar de vragen uit de markt.
4 Kadobon Airsoft-Online.nl
4.1 Hoe lang is de kadobon geldig?
De Kadobon is in tijd onbeperkt geldig. Wel geld voor elke kadobon dat deze maar 1 keer inzetbaar is.
4.2 Het bedrag van mijn bestelling is lager dan de waarde van de kadobon, wat nu?
Indien het bedrag van uw bestelling lager is dan de waarde van uw kadobon, dan behoudt u de restwaarde. Deze zullen wij u opnieuw aanbieden in de vorm van een nieuwe registratiecode. Hiermee kan het restbedrag worden gebruikt in een volgende bestelling. Airsoft-Online.nl tracht dit zoveel als mogelijk voor u te bewaken. Toch zou u ons een plezier doen als u ons ook even informeert op info@airsoft-online.nl zodra u merkt dat u recht heeft op een rechtbedrag.
4.3 Het bedrag van mijn bestelling is hoger dan de waarde van de kadobon, wat nu?
Indien het aankoopbedrag van uw winkelwagen hoger uitvalt dan de waarde van de kadobon, dan kunt u het bestelproces gewoon voortzetten. U kunt het restbedrag dan bijbetalen middels de door ons aangeboden betaalwijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten