woensdag 15 mei 2013

Tasmanian Tiger Chest Rig MK II MULTICAM

Tasmanian Tiger Chest Rig MK II MULTICAM

Omdat strijd nu eenmaal alles vraagt van man en gear is een chestrig van Tasmanian Tiger allesbehalve een overbodige luxe. Tasmanian Tiger levert high-range producten voor echte professionals en weet wat elke combatstrijder nodig heeft tijdens zijn enerverende en spannende momenten.

Al deze kenns van Tasmanian Tiger is samengevat in dit geweldige mooie Multicam chest rig van de Tigers. Echt veel beter zult u ze niet treffen, en met deze mooi uitgevoerde multicam bent ook u nauwelijks meer te treffen.

Deze chestrig is opgebouwd met 4 pouches voor G36/SIG/AUG en/of M4/M16 magazijnen. Hiermee is dit vest multifunctioneel voor spelers die graag met verschillende replica's ten tonele komen.

Aan de zijkant van het vest bevinden zich twee zakken. Al deze zakken zijn voorzien van een rits en klitteband. In het vest is plaats voor ballistische platen.

Uiteraard is het vest volledig verstelbaar en geeft met zijn gewatteerde schouderbanden en enorm hoog draagcomfort aan iedere speler die net dat beetje meer eist van zijn chest rig. En dankzij het bekende MOLLE systeem zijn alle pouches en vakjes naar eigen wens en keus op het vest in te richten.




Al met al een beauty van een vest, dat ondanks zijn hoge aankoopprijs, u nooit zal teleurstellen. Laat dat maar aan de Tasmanian's over...


Wij verzenden dit vest voor u gratis, houdt u wel rekening met minimaal de benoemde levertijden. U kunt dit altijd eerst even navragen bij ons.


One size fits all.
Gewicht: 1.10 kg
Materiaal: Cordura 700 DEN

Leverbaar via onze Airsoft Webshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten