vrijdag 10 mei 2013

Mich fast helm multicam AIRSOFT

Mich fast helm multicam AIRSOFT

 

Verkrijgbaar bij http://www.airsoft-online.nl


De mooiste helm op de markt voor iedereen waarbij Airsoft net dat stapje verder gaat als alleen een paar balletjes schieten. Met deze prachtige helm komt het realisme binnen de sport wel zeer dichtbij de werkelijkheid. Natuurlijk zijn echte Seals de beste om wie ze zijn, en hoe ze zijn getraind, maar de kleding volgens nieuwste technieken maken ook veel af. En juist dit laatste is nu ook voor jou beschikbaar met deze geweldide Mich fast Helm,
Deze helm is gemaakt van ABS hoogwaardig kunststof, superlicht van gewicht en daarmee gemakkelijk en comfortabel om te dragen.
Uitgerust met een OCC-DIAL verstelbare hoofdband, waardoor de stabiliteit op een perfecte manier is in te stellen met een on-board draaiknop.

Doordat deze helm is uitgerust met rails is deze ideaal voor het bevestigen van o.a een hoofd lamp, NVG, camera, bril, communicatie installatie etc. Hiermee is deze Mich Fast helm een ideale all-round helm die menig airsofter zal plezieren.
Dankzij 8 ventilatie-gaten boven de helm  wordt er voldoende geventileerd om het hoofd letterlijk cool te houden en voor langere tijd zonder ongemakken te kunnen blijven dragen. Zelfs in het heetst van de strijd.
De helm is voorzien van velcro aan de achterzijde, rechterzijde, linkerzijde en bovenop de helm. Kortom er is ruimte genoeg voor patches en pouches om de helm nog mooier aan te kleden dan dat hij al is!
De helm wordt geleverd met duidelijk instructies, 2 extra pads bedoels om in de helm te kunnen plaatsten om het draag comfort verder te optimaliseren/ De accessoires voor de rails, links en rechts van de helm worden eveneens meegeleverd.

Een echte MUST-HAVE voor iedere Airsofter die de Airsoftsport als zeer serieus neemt!

http://www.airsoft-online.nl/nl/101-inc-mich-fast-helm-multicam-airsoft.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten