vrijdag 10 mei 2013

Camel Bag @ wwww.airsoft-online.nl

Camel bag

Een onderschat item binnen de Airsoft Combatsport is de nodige persoonlijke zorg voor het belangrijkste element in gevechtssituaties, de zorg voor hydration. Een lichaam kan vele malen langer zonder voedsel als zonder drinken. Het goed reguleren van vocht zorgt voor een goede en heldere conditie en houdt al uw benodigde zintuigen en reactievermogens op scherp.
Het is daarmee eigenlijk de plicht van elke strijder goed zorg te dragen voor voldoende vocht. Ten aanzien van zichzelf en ten aanzien van zijn team. Deze mooie Camel bag helpt je daarbij.
Door een vernuftig ontwerp kun je nu zorgen voor voldoende vocht zonder de aandacht voor alle strijd om je heen te verliezen. Tijdens de beschietingen met Airsoft BB's kun je hiermee in alle gemak je lichaam voeden op de momenten dat je je hoofd down moet houden voor het vijandelijke spervuur aan BB's.
De Camel Bag hangt middels een handig draagsysteem op je rug en zit met niets in de weg in bewegingen of bij het aanleggen van de replica. Met een 2,5 liter reservoir ben je verzekerd van voldoende vocht voor langere periode.
Met de vele kleuren leverbaar is er absoluut een Camelbag beschikbaar voor op je eigen uniform of BDU-kleding. Er bestaan nu echt geen excuses meer om jezelf niet goed te verzorgen, niet naar jezelf toe maar ook niet naar je team!
Camel bag van 100% katoen
Afmetingen: 20 x 10 x 44 cm.
Inclusief 2,5 liter reservoir 


verkrijgbaar bij http://www.airsoft-online.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten